Constructie

Ook voor diverse constructie werkzaamheden kunt u terecht bij Suichies Mechanisatie Ekehaar.

Met onze goed uitgeruste constructie afdeling, en de door ons in de jaren opgebouwde kennis en ervaring, kunnen wij de klant kwaliteit en duurzaamheid bieden op vele gebieden in de staalverwerking.

U komt met het idee en wij voeren dat voor u uit. Van aanpassingen aan machines tot de spanten van uw schuur. Grote of kleine klussen wij staan voor u klaar.
Door nauwe samenwerking met de klant en door het werk op de wensen van de klant af te stemmen, kunnen wij elke opdracht tot een voor de klant bevredigend einde brengen.

Doordat wij zowel een constructie en mechanisatie bedrijf zijn, zijn wij in staat om zowel het bouwen als het afbouwen van de constructies en machines volledig in eigen hand te houden.

Dit heeft als voordeel dat we de kwaliteit beter in de hand kunnen houden en alle componenten en onderdelen beter op elkaar af kunnen stemmen. Ook heeft het als voordeel dat mocht het eens nodig zijn wij zelf de service kunnen leveren van een reparatie en zo de klant snel van dienst te kunnen zijn.

 

Referenties: